L I S A

Ynnes - vi åker raggarbil.

SÖNDAG

Hello fuckers, kul att Jenny har slutat uppdatera, det gillas inte! Skön helg, med roligt folk och tunga upplevelser, inte för att så mycket har hänt men, Halloween fest, och lite annat smått och gott. Nu sitter jag och väntar på att Jenny och Emelie ska bli klara, ska ner till centrum och käka, lite feta får man ju vara på lovet, eller hur? Har gjort av med så mycket pengar på så onyttig mat att jag inte ens vill tänka på det, spyr på mig själv när jag tänker på det..
Ikväll drar vi in på bio, ska bli as kul. Ska kolla upp filmer och lite så, men vi får höras senare när jag kommer hem igen, puss!    // L


HÖSTLOV

Godmorgon, hinner inte skriva något jättelång inlägg, tänkte mest uppdatera lite inför dagen. Ska åka till Farsta med Denise och kanske shoppa lite, de vet man aldrig liksom. Hinner inte skriva så mycket mera, måste kila till bussen, uppdaterar när jag kommer hem, kram!     // L

Musik tips från er!

Behöver verkligen ny musik att lyssna på, skulle vara jättekul om ni/du kunde dela med dig/er av dina/era favoritlåtar eller favoritmusik. Skulle vilja veta vad folk omkring lyssnar på. Hur kul är det att lyssna på samma typ av musik hela tiden, och verkligen sönder spela dem så att dem blir dåliga. Har rätt många "favoritlåtar" som jag lyssnar på hela tiden, men börjar tröttna. Och känner nu, att jag verkligen behöver inspiration till ny musik!
Hjälp mig!

Musik


CK - På rosa moln.


// L

L I S A

Godmorgon, åh jag måste bara skriva om inlägget nedanför som Jenny lagt upp. Den där bilden, väcker minnen och låten väcker otroligt med minnen den också. Bilden är från förra sommaren, för två år sen? om jag inte har fel, och tänk hur mycket allting har förändrats sen dess. Och jag saknar verkligen den sommaren så oerhört mycket.
Allting var perfekt då, ingenting var fel, allt var perfekt.
Jenny och jag var som tajtast då, och vi pratade om precis allting, den tiden vi inte hade bråkat en sekund. Gud! Hade nästan glömt den bilden.

//J





En Gammal Bild Och En Gammal Låt
Väcker Minnen!

Panetoz - Mama Africa

shit vad jag är seg idag alltså. jag vaknade kl 4 ?! ändå så somnade jag bara vid tre typ, det är helt sjukt
att jag kan sova så länge. men skönt är det, nu är jag utvilad tills imorgon när jag ska upp till skolan om jag nu ska det, är inte helt säkert. så jävla skönt att bara vara hemma, man hinner liksom komma bort från alla och man hinner sakna dom lite också. men det värsta är att man missars så mycket... fast vad kan man missa, oj en snygg killa gick förbi mig...typ. haha nej men nu ska jag alldeles strax käka frukost/middag. 

Puss puss / J 




// J

Skolavslutningen i 9an



jajuste sova va det...GODNATT!

Nu ska jag dejta kudden

nu är jag inne igen... va ute och mötte jimmy i två timmar, haha och bara satt och snackade lite skit. mysigt mysigt. 
han är go han. nej men nu ska jag nog dejta kudden tror jag. har ont i huvudet så det känns som att det skulle va skönt att få lite sömn, så natti natti så hörs vi imorgon // J

Svar på tal!

Fråga: 

Hej! Vad ska du klä ut dig till på halloween? Eller har du något förslag på vad man själv kan klä ut sig till? :)

svar: Hejsan! :)  jag och Lisa tänkte klä ut oss till ett skelett, asså vi två i en och samma dräkt. 
och så tänkte vi ha svart färglinser, vi vill inte vara som alla andra liksom! 
testa det du också med en kompis! :)

Bloggoholics

Hejsan.. jag har precis suttit och kollat på bloggoholics där Kitty, Paow och Dessie var med... rätt intressant när paow berättar när hon var otrogen med Nemo från kungarna av tylösand mot hugo rosas.. dåligt val där! 
men när Dessie kom in i bilden blev det bara för mycket och skulle ha ordet hela tiden och sa till och med Fitta, hallå glömde du bort att det där kommer visas i tv, jävla pappskalle tycker jag om henne just nu! 
men shit nu känns det som att jag bara snackar massa skit... och varför började jag ens snacka om bloggkändisarna, haha jaja.  och nu är det så att bloggen är inte som den ska så jag kan inte lägga upp det klippet. 

men klippet finns på paow.se

J E N N Y



Jag måste bara säga att denna kille är så jävla snygg alltså! 
och vilken kropp han har, snälla
GE MIG HUGO ROSAS!!



Gubben i lådan

Vet att jag redan har lagt upp den här, men det är så sjukt skön att man bara inte kan sluta lyssna på den!



// L

Musik

Jag och snyggingen Helena! ;)




Ge förslag på musik nu, fan!


A X B E R G


AC/DC - You Shook me all night long.

" Då leker livet "


Eddie Meduza - När man är 15 år.

// L I S A

Ser att Jenny har haft fullt upp med att blogga, äntligen är det någon annan som tar hand om denna lilla oskyldiga sida. Hade jättesvårt att somna inatt, ingen aning om varför. Har fått jättesvårt att sova igen, så sjukt irriterande. Så låg vaken till klockan två tills jag total deckade. Ska kolla lite musik och sånt på youtube, och uppdaterar snart om en kort tid med en musikblogg. Chiaoo

Jag älskar dig syster!





//J

Oscar Linnros - Från och med du




jag älskar att vakna upp på det här sättet -.-

ååh snacka om att jag börjar bli trött på att folk aldrig kan lyssna, dom vet att jag har rätt men dom lyssnar inte, dom bara vägrar. jag blir väckt av mamma och hon berättar att våran granne har sett några av mina " kompisar" vid våra garage inatt, dom hade tydligen brytit upp garage, jag har sagt till dom att ge fan i våra garage och parkeringar för alla vet att det är dom som är här hela tiden, men dom vägrar lyssna. nu har jag pratat med dom, hoppas dom kanske förstår nu, jag säger det för deras egna bästa bara! 

// J

Musiiiik :)



//J E N N Y  G U S T A F S S O N!

utväxten är borta :)

nu känner jag mig hel igen.. ingen utväxt längre. JIPPI!! 
men ett problem har jag, mitt hår har gått av lite, haha ser lite roligt ut faktiskt, men vafan det gör inget.
kan ju inte börja gråta för det. 

nu ska jag upp och kolla på tv med mamma, ni vet tv är det enda sompiller man
tar genom ögonen. tjingiling / J 


J E N N Y

nu sitter jag här igen, fast med hårfärg i skallen och är förbannat snygg eller kanske inte.
senare ska jag nog träffa jimmy tror jag, man ska inte hoppas på för mycket när det gäller den snubben :)
nu ska jag dunka lite musik i 45 minuter tills jag ska tvätta ut färgen...

//J

18:27

nu ska jag gå ner till centrum och köpa hårfärg:)
hörs sen. tuddilu // J




Självmordet live i webcam.

Shit. Alla har väl hört om den där killen som tog självmord live i webcam? Det är väl ett bra tag sen nu, men asso fan. Har sett videon, och det är verkligen hemskt. Har inte läst om det i tidningen eller hört någonting på nyheterna, men vi har pratat om det en hel del i skolan, och det är verkligen jättehemskt. Han hade skrivit på någon hemsida, vilken hemsida har jag inte blekaste aning om, men han hade ifallafall skrivit om den här tanken om att begå självmord på en hemsida, någon community sida och folk hade kommenterat tillbaka att han skulle göra det, att han inte skulle tveka en sekund. Snubben måste ha varit riktigt stark som ens kunnat ta det steget och begå självmord.. Jag har länken till videon, men jag varnar om hemska "bilder" Starka bilder.

Jag har varnat redan!
-> Länk <-

// L

Musiiiik :)




//J

A X B E R G


Promoe Ft. Timbuktu, Supreme & Grega - Mammas Gata

Hur lågt kan man sjunka..

Vad ska jag ta mig till? Jag har praktik, och jag är hellre i skolan. Jag orkar inte vara med folk och vara social, jag är hellre hemma. Jag vill lyssna på musik hela dagarna, vill drunkna i musiken.  Musiken är läkemedlet, finns inget annat. Botten är nådd. Kan inte lyssna på låtarna som betyder så mycket för mig, som har betytt så mycket, du har förstört dem.    // L

//J

Jag hatar att jag träffade dig, varför gjorde jag det. du är en bra vän men ska man gå längre än vän så är du bara en stor skit, varför? nu har jag märkt att det går inte att släppa dig, hur mycket jag än försöker så går det verkligen inte.. jag förstår inte. du fick mig verkligen att falla för dig, det va länge sen nu. men ändå så försvinner det inte, jag vill bara vara med dig. jag hatar att du finns där inne, kan du inte försvinna det skulle vara så skönt då. 
Bara jag hör dit namn så tänker jag tillbaka på allting, och allt blir bara värre då. så varför träffade jag dig och tog hit dig till skogås och alla mina vänner fick träffa dig, det känns som att du skiter i mig nu och bara bryr dig om alla andra. jag skulle aldrig ha tagit med dig hit, jag skulle ha träffat dig ensam, nånstans förutom i skogås. 
men nu är det försent och det har blivit som det blivit, jag hatar det, jag hatar den du är, jag hatar allt!
Men jag vill iallfall att du ska veta, du är en jävligt bra vän..ibland!



A X B E R G


Någon dag är jag din jakt trofé som du övergav.
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför..

I'm finished.

Är helt klar med designen nu, jag orkar inte fixa mera, får bli någon annandag. Själv tycker jag att desinen ser helt okej ut för att vara helt j*vla värdelös på design och shit. Om ni inte ser designen, så tryck F5 ;)

//L

Måndag

Godmorgon alla fuckers!  jag kände att det kanske att va dags att gå upp nu, jag kan ju inte göra er andra för avundsjuka och sova för länge. just nu sitter jag iallfall och dunkar musik.. LÄNGE sen jag kunde göra det på en data, känns väldigt skönt att kunna lyssna på vad jag vill! 
idag kommer det inte hända nånting, jag har ju ögoninflammation så jag stannar inne idag, så det kommer nog rätt mycket inlägg senare :) 

PUSSAR;) // J

"Ledig"

Blev en ledig dag från praktiken idag, har ingenstans att vara på praktiken så om jag ska vara helt ärlig så känns det ganska soft just idag. Har varit förbi skolan och hämtat matteboken, så att man kan plugga galet på lovet, eftersom att vi har prov efter lovet tydligen (?) Haha, märks vem som också kollade på beck igår, började garva när jag såg Jennys inlägg där hon hade skrivit den där jättesköna rubriken. Slänger in en till uppdatering om ett tag.   chiaaao // L

Godnatt

nej det här funkar inte längre, nu är jag för trött.. och kudden har väntat på mig ett tag
nu så äntligen ska han få sin dejt! natti! // J 


G U S T A F S S O N

heeellluuu! hur är det med er? själv är det bra med mig väldigt trött och irriterad på mitt öga bara, ni vet jag har inte världens bästa immunförsvar jag är sjuk nästan hela tiden tycker jag och nu har jag lyckats få ögoninflamation och jag tror helt seriöst att jag blir galen på mitt öga, det är bara i vägen! stackars mig!
idag har det inte hänt ett skit om jag ska vara helt ärligt, har bara varit att man har suttit i centrum och typ halvsovit känns det som, jag somnade ungefär vid 5 igår så jag har varit trött hela dagen, så man har inte orkat gjort nånting, så jag kom hem tidigt idag och kollade på beck med mamma, jätte mysigt faktiskt. 
nu ska jag hänga på facebook. 

Tjingiling //J



" först gick rocken sönder, sen höll han på att trilla
ner från taket, det va det som hände! "

A X B E R G

Värsta cp bilden, haha! 



Sexion d'Assaut - Désolé.

Grå och tråkig söndag

Hello, blir ett snabbt inlägg för mig, vill inte direkt bli misshandlad av brorsan när han snart fuckar ur för att han vill ha datorn, alltid samma bråk varje dag, haha. Blev ingen uppdatering tidigare idag, har inte haft ork till det. Tror att det blev lite för mycket för mig igår, har knappt inte kunnat komma upp ur sängen idag, legat och degat hela dagen i soffan, då när jag äntligen hade tagit mig upp ur sängen. Får uppdatera mer imorgon, så att idioten här hemma kan lugna sig lite ;)

Blir så irriterad på designen som aldrig vill komma upp, jag fattar inte vad problemet är?!

// L

Block 44 - Straffad





///J

Tjena Tjena

... årets sol bränna!

har nästan precis kommit hem efter en typ kort dag! känns som att man inte har hunnit gjort nånting, jag drog hem till och denise och va med henne kenneth och kenny sen drog vi till dalarö och hämtade helena sen har det inte hänt nått med, känns som att man inte har hunnit, dagen har gått så jävla fort. vet ni varför?  jo för att det är lördag helger går alltid fortare än vardagar TYVÄRR! 
nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, känner att allt börjar bli depp för att det är söndag imorgon, JAG ORKAR INTE!!!!! ska faktiskt ta och gå ut senare tror jag för att göra så att natten blir längre. mohaha
har inget vettigt att skrvia så bye:) 

/ J





kände för att lägga in en gammal bild :)

Bra saker för öronen ;)


Cee lo green - fuck you.

bruno mars - Just the way you are.
shakira  - underneath your clothes.
GiGi D'agostino - You spin me right round.

Italobrothers - Step on the ground.
// L

Crazymootherfuckers tipsar..

Ett smart tips till flera besökare på bloggen, följ bara instruktioner så går allt som det ska ;)

•Klicka -> här <-
• Klicka på "Registrera dig nu gratis"
•Fyll in användarnamn, lösenord, ditt namn osv.

Följ sedan bara instruktionerna, du lär förstå.
Det är inte så svårt ;)


// Crazymootherfuckers.

Lite ny design!

Har ändrat lite med designen, lite nya färger och nya bilder i headern, inte mycket mera. Bara för att så visar det sig att, designen inte har någon lust att visa upp sig just nu, idag. Och det är rätt så ganska irriterande, jag vet inte varför det är så, antingen är det datorn som inte vill som jag vill, eller så är det helt enkelt bloggen som inte vill. Vi märker väl om ett tag om det funkar, annars skiter jag i det här, och det här blir sista inlägget för min del isåfall ;) // L

A X B E R G

Godmorgon, ännu en lördag och det finns inga planer för ikväll, blir väl att hänga ute med alla idioter, hehe. Hände inte så mycket igår, bara lite bus och inget mera. Har egentligen ingenting att skriva så avslutar redan här. Uppdaterar med lite musik om en stund, time to spend some time on youtube ;) // L

// J

Slänger in en skön låt innan jag går ut :)

Lördag

tjena tjena alla snyggingar!  idag är det lördag men jag önskar att vore fredag.. för att snart är det måndag, och jag ORKAR verkligen inte med skolan jag har verkligen blivit skoltrött efter typ 2-3 månader det känns inte så speciellt bra. men men vad gör man jag har inget val.
men shit jag kan inte sitta och snacka om skolan på en lördag, fy på mig! 

idag har jag ingen aning om vad som händer, ska iallafall ut och träffa mina snyggingar. 
och vi får väl ta dagen som den kommer liksom! vänta skogåstuggare och lördagar, vad innebär det ? ;)



kärlek till emelie lisa och my!! <3 


" Vi är inte såna som i slutet får varann "

Jag verkligen älskar den här låten, hur länge sen som helst jag lyssnade på Håkan Hellström och jag fattar nu hur jävla bra texterna är!

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt.


(Kanske langar upp lite mera musik när jag kommer hem igen, beror på när jag kommer hem)

// L

A X B E R G

Tjenare fuckers, är påväg och ska röra mig ut i kylan, för att bara inte hitta på någonting. Väntar bara på att brorsan och Madde ska bli klara så att man kan röra sig någongång. Seg som jag är så har jag inte orkat röra mig ut tidigare idag för att köpa cigg, utan jag går ut då när ALLA affärer är stängda förutom en som ligger i Trångsund och stänger som sådär 20 minuter, jättekul! Får helt enkelt klara mig till imorgon.
Känner att humöret är lite mera på topp än vad det va igår, och det tummar jag åt mig själv för, hehe yeah, bygga på självförtroendet for the win!  Tror att det blir att slänga in en låt medans man väntar på dem sega aporna, måste hitta någon skön låt, puss på er så länge!

22 Oktober

Dagens andra godmorgon för dagen för mig. Gick upp 5 imorse för att ta mig till praktiken, och vad ser jag när jag kollar ut genom fönstret? Jo, att det snöar. Gissa om man bara ville gå och lägga sig igen och förtsätta sova. Det fick man ju inte, eftersom att praktien var så mycket viktigare -.- Vi kom till praktiken, målade lite och slutade efter en timme, fatta hur onödigt det ens kändes att ha klivit upp imorse. Åkte hem och gick och la mig, och somnade. Var as skönt. Har inga planer för ikväll, känns as skönt. Blir inget dricka för mig idag, om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ens att orka det.
Min sötnos från västerås kommer idag, tror hon sitter på tåget nu, det ska bli kul att träffa henne igen. Vi får höras om en stund igen, ska ta mig in i duschen och lite sånt, så kommer uppdatering igen om ett tag, då kanske också med lite musik.      // L

Godmorgon

... kanske jag inte borde säga? 
nej men jag vaknade för ca en timme sen och klev precis ut ur duschen, så här sitter jag med en lila handduk runt mig. haha.. idag är det ju fredag, och vad innebär det.. jo FEST HELA NATTEN!! haha nej nu skojade jag faktiskt, ska bara ta det lungt kanske köpa en liten cider, det skadar ju inte. :) men vi får se vad som händer under dagen! 

Pussar // J 




Ja må hon leva...

Grattis på födelsedagen älskade fucker!
(Jag vet att du hatar? den här bilden, men orkade inte leta efter en annan ;D)



Ingenting betyder någonting längre!

Är på ett jätte deprimerat humör idag, så inlägget kan verka lite ja, konstigt. Jättejobbigt, men vad ska man göra, livet är hårt ibland! Fredag imorgon, och det ska bli så skönt. Funderar på att ligga hemma och sova hela helgen, och bara skita i omvärlden? Låter som en fantastiskt idé! fast å andra sidan så kommer Madde i helgen, och en helg med västerås'arn vill man ju inte missa, men det blir nog att sova ändå!       // L

" Du tog allt ifrån mig, och försvann "

nej det är ingen vanlig dag...

tjena alla crazymotherfuckers looover!  

nu är jag äntligen tillbaka och kommer stanna...haha det är så att jag precis fått tillbaka min data som har varit trasig i ett halvår men inte har orkat gjort något åt saken, men nu är den fixad...ÄNTLIGEN!! 

nu är det så att jag precis kommit hem från pappa, har varit där på middag. vet ni varför? nej jag förstod väl det... men det är ingen vanlig dag för det är jennys födelsedag... GRATTIS TILL MIG SJÄLV!!! :D  
haha har inget att skriva just nu...men det kommer senare... 

PUUUUUUSSSSSAR!!!! / J

Lovely!

Sådär ja, då har jag nu fixat klart med mina engelska kunskaper, och jag säger bara ett ord, det blev Awesome! Nu ska jag plocka fram min sociala sida och gå ut och sällskapa med mina vänner istället för att sitta som en stor nörd framför datorn och inte ha något liv, ni får ha det så bra. Goodbye fuckers!

Lovade ju att kirra en låt innan jag drog ut också, så here you are.
Ska dra å sminka mig & fixa håret lite nu, ni vet såna där tjejgrejer ;)

Daniel Adams Ray - Gubben i lådan.


// L

Onsdag 20 Oktober

Hello, det blev ingen praktik för mig idag, fråga mig inte varför, för det har jag inget svar på. Så det blir att måla arslet av sig imorgon, vad säger man? Får ta igen det som man har missat!
Pissvädret ute börjar bli en vana, det känns hemskt att det börjar bli vinter. Hoppas verkligen på att snön inte kommer än på ett bra tag, har inga skor för det, och ingen lust heller för den delen. Känner att jag måste vara lite duktig idag och skriva i "loggbloggen" som skolan tvingar oss till, så jag drar fram mina engelska kunskaper och bloggar ännu en gång ;)

vi får höras om en stund igen!     // L

Tisdag 19 Oktober

Hello everybody, är hur trött som helst och orkar egentligen inte göra ett smack än att ligga i soffan och kolla på tv, mer eller mindre, jag orkar inte anstränga mig för något. Slutade klockan 11 idag, as skönt. Orkar bara inte ens tänka på hur mycket vi kommer att få jobba imorgon, lär ju bli värsta slitardagen. Två dagar avklarade av två veckor på praktiken och jag känner redan nu, att jag verkligen inte kommer att orka dem dagarna som är kvar. Är inte van att gå upp klockan fem på morgonen för att sen sitta på ett tåg in till stan, det är hur ovanligt som helst. Sitter faktiskt och funderar på om man kanske ska gå ut och umgås lite i regnet? Kommer nog att bi så. // L

" Då sa den tappre siste mohikanen "


Drängarna & Smatterbandet - Den siste mohikanen.

L // 17 Oktober


Siw malmkvist - Flickor bak i bilen.

13 Oktober

Hello, uppdatering är åt helvete, men det verkar ju vi skita i totalt, och det kommer vi att fortsätta med. I don't care. Blogglusten eller lust till allt annat finns inte kvar längre, ingenting finns kvar. Skulle bara vilja börja om allting på nytt, och göra allt man gjort mycket bättre.. Undra hur allting skulle se ut idag om man gjorde allt förut på ett annat sätt? That's the big question.. som man aldrig kommer att få ett svar på.. Vill flytta till pappa, men jag orkar inte det heller... // L


Rasmus Seebach - Engel




L // The Pinks - Superman

Haha, as tung låt ;)

L // Riktigt gammal bild ;)

Medina - Vi to

// L

Helgen har varit upptagen med massa annat så har inte haft någon tid till att dega vid datorn, så uppdatering blir ju inte direkt sådär jättebra, men det spelar inte så stor roll.. Helgen ska vi inte prata om, finns inte så jättemycket att berätta, jag har iallafall haft skitkul, det lilla som jag kommer ihåg iallafall. Och folk har säkert fått sig ett gott skratt på min bekostnad, hehe.. ;)


I'm not afraid to take a stand.
Everybody come take my hand, we'll walk this road together.
Through the storm, whatever weather, cold or warm.
Just let you know that, you're not alone.
If you feel that you've been down the same road.








INLÄGGET FUCKADE UR!

// L

Helgen har varit upptagen med massa annat så har inte haft någon tid till att dega vid datorn, så uppdatering blir ju inte direkt sådär jättebra, men det spelar inte så stor roll.. Helgen ska vi inte prata om, finns inte så jättemycket att berätta, jag har iallafall haft skitkul, det lilla som jag kommer ihåg iallafall. Och folk har säkert fått sig ett gott skratt på min bekostnad, hehe.. ;)


I'm not afraid to take a stand.
Everybody come take my hand, we'll walk this road together.
Through the storm, whatever weather, cold or warm.
Just let you know that, you're not alone.
If you feel that you've been down the same road.



RSS 2.0