// L

OMAAAAGAAAD, DET ÅSKAR... Är fett rädd för åska, btw, "godmorgon"..
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Äre det här vädret som kallas för "filmkväll"? ;) Chiiaaao // L

// L

Elof Ft. Beny - Hal som en tvål

// L

Jag orkar inte blogga idag..

// L

Jag saknar dej baby efter bara en dag!
Kommer fortfarande ihåg den här dagen 

// L

Godmorgon för idag.. Nu sitter Jenny säkert på någon jävla strand i Turkiet och solar röven av sig, medans jag sitter här i kalla sverige med massa regn och värsta cp vädret, inte okej kan jag säga! Jag vet inte vad jag ska skriva, men har fått tillbaka mina pengar nu från E, så nu är jag glad.. By the way, min prisplan har gått ut, så jag typ dissar allas sms idag, eller iallafall en stund framåt idag.. Tjaa!   // L

// L

Godmorgon, lite tidig morgon idag kanske för att ha gått och lagt sig 5 imorse. Nu sitter den där jävla Jenny på Flyget på arlanda och ser fram emot värsta brännan och billiga kläder, utan mig  Själv får man stanna kvar i de här jävla helvetet i skogås och inte se fram emot någonting, och ja självklart Jenny, så ska vi träffas när du kommer hem!       Tja // L

// J

Godmorgon lär man ju säga, klockan är bara tio och jag är vaken, men jag har ju en anledning idag.. min väska står fullpackad i rummet och har ett flyg som väntar på mig och mamma på arlanda.. jag drar ju till turkiet en vecka idag, kommer sakna er, men hoppas att den veckan går fort. Lisa vi lär ju träffas på söndagen när jag kommer hem, inget snack om det baby!



Efterblivna jävla mongo?..

Har fixat som fan med en snabb header, men det verkar som att den inte vill synas för mig på bloggen, är det någon som ser den, antingen äre min dator som är efterbliven, eller så äre bloggen som är efterbliven..
vad är det som är efterblivet?!

// L

// L

Godagens. Är lite halvtrött idag, kom hem runt 4 inatt, och kul att morsan väcker en typ halv ett och börjar babbla som fan och vill att man ska följa med och storhandla, plus att man tar dem här jävla tabletterna mot allergiska reaktioner liksom, blir man ju helt och hållet pundartrött liksom.. As fun!  Tur att man köpte med sig Powerking då, höhö. Ska snart fixa mig för att träffa Jennsely, och tare chill med henne.. Sista kvällen innan hon drar till Turkiet i en vecka imorgon, Jenny vad ska jag göra utan dig i en vecka  men vi får höras senare, Chiao!    // L



As porrig bild asso ;)



//J

Nu är jag äntligen klar.
snart dags för att träffa lisa


// L

Jävla hor tabletter jag fick från apoteket, man blir ju fan as trött och huvudvärk av dem, hur fan ska de här sluta!..

//J







22 juli

shit vad den här dagen är seg, jag har bara legat och kollat på tv hela dagen, jag vill ut men det finns ju lika mycket att göra ute som hemma. så jävla kul att bo i ett litet ghetto. Nä känner att jag måste flytta härifrån snart. jaja det jag kommer göra idag är väl att vara med lisa och bara sitta och chilla, ibland är det najs ibland inte.
men jag ska väl ta att fixa mig nu, så man kommer ut någon gång

ciao! //J


// L

Va i helvete ska man hitta på idag? Än så länge har man inte hunnit med någonting, stress upp ur soffan medans man degar framför tvn upp till vårdcentralen bara för att morsan fjompar sig för ett jävla bett, som varut svullet och rött i två dagar, som egentligen inte är någonting att bry sig om (a)  höhö, känner mig som knarkare, tre olika grejer från apoteket.. YEAH WE LIKE! ;)


Darius & Finlay Ft. Nicco - Destination (Club mix)



// L

// L

Godmorgon. Har egentligen ingenting speciellt att skriva, men kände för att kanske köra en uppdatering iallafall  Igår hände inte så mycket, lite chill ute bara, har lite bilder från igår som jag då inte orkar lägga upp nu, orkar inte ens lägga in dem på datan liksom.. Orkar inte ens skriva..
Haha, de slutade till slut med att jag la in bilderna ändå ;) Men dem är inte fina precis...  // L

Lilla Jennsely

Och en jätte-jätte-jätte sjukt fult bild på mig,
såg nu att mina leggings sitter helt inte OKEJ ;)

The sun goes down..

// J

hejhej, just nu sitter vi hemma hos mig och inte gör ett skit, väldigt väldigt roligt. Men vi ska iallafall snart ut och träffa en kompis som precis kommit hem från italien, ska bli jättekul för det var ett tag sen man träffade honom, senare vet jag faktiskt inte vad vi ska htita på, bus som vanligt antar jag, hihi!
hörs senare

puss / J


Första inlägget!

Tjääna tjäna, Jenny och Lisa är våra namn, tidigare haft blogg tillsammans som tyvärr dumpades av lite olika skäl ;) Vi kände för att bara starta upp en ny blogg för skoj skull, lite roligare när man är två sådär  hehe.. Design och shit kommer senare när vi har tillgång till nya bilder och en snäll lirare som har lust att hjälpa till med lite design och sådär, men det fixar sig så fort som möjligt ;) Första inlägget behöver ju inte vara sådär jätte intressant eller jättelångt så, Tjaa!


RSS 2.0